MatchMaker

MatchMaker er et brand under Promando A/S

Vi har eksisteret siden 1992 og er i dag en af Danmarks betydende specialister inden for search og rekruttering. Vi dækker det danske marked via vores kontorer i København og Kolding. Norden dækker vi dels ud af vores kontor i København dels via vores afdeling i Finland (Helsinki). Globalt er vi aktiv partner i det internationale partnerskab, Executive Resources International (ERI) hvorigennem vi løser opgaver for vores danske kunder over det meste af verden.

Få den rigtige kandidat fra starten!
Vi ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om ansættelse af nye medarbejdere - hurtigt. Så hvorfor ikke spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at udnytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet?

Vi har værktøjerne og forbindelserne i orden
Omdrejningspunktet i en MatchMaker rekrutteringsproces er vores datadrevne processer. De sikrer, at den grundige og kvalitative rekruttering samtidig sker hurtigt. Fordi vi er meget direkte i vores sourcing og fordi vores omfattende database betyder, at vi ikke starter rekrutteringsprocessen forfra hver gang. Vi genbruger den viden, vi konstant opbygger, da vi hele tiden er i markedet for kompetente kandidater.

 

Se Jobs

MatchMaker Rekruttering

MatchMaker IT