Technical Sales Supporter - med købmandskab og kommercielt mindset

- til markedsledende virksomhed i Esbjerg
Belman A/S er kendt som en førende europæisk leverandør af kompensatorer. Belman A/S udvikler og fremstiller kompensatorer i stål og markedsfører herudover kompensatorer i andre materialer. Belman A/S er anerkendt for at levere gennemarbejdede løsninger af høj kvalitet med fokus på rådgivning, hurtig respons og kort leveringstid. Virksomheden leverer kundespecifikke løsninger og opererer på ca. 30 markeder i Europa.

De primære markedssegmenter er olie- og gassektoren, procesindustrien, kemiindustrien samt energisektoren. Salget foregår primært i samarbejde med forhandlere på de respektive markeder.

Belman A/S har domicil i Esbjerg og beskæftiger ca. 90 medarbejdere i Danmark og ca. 20 medarbejdere i UK.
Jobbet

Med reference til den administrerende direktør vil du indgå i et stærkt internt salgsteam bestående af seks personer. Du vil således blive bindeleddet mellem salget, kunderne og den øvrige organisation.

Det vil blive dit ansvar selvstændig at behandle henvendelserne fra kunder og forhandlere samt styrke virksomhedens Area Sales Manager i det målrettede og opsøgende salgsarbejde.

Du vil således konvertere en henvendelse til dialog og rådgivning af forhandlere og kunder, samt udfærdige konkrete og kundetilpassede tilbud. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller som har lyst til at hjælpe dine kollegaer i teamet.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Besvare henvendelser fra eksisterende forhandlere/kunder via mail og telefon – herunder support og sparring.
  • Tilbudsberegning via ERP-system.
  • Sparring internt i huset fx teknisk afklaring, leveringstid mm.
  • Opfølgning og forhandling.
  • Ved udarbejdelse af tilbud sikre kvaliteten i egen leverance i forhold til specifikation, leveringstid, dokumentation, prissætning samt opfølgning.
  • Indtastning af ordrer.

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en teknisk relevant uddannelse eller håndværksmæssig baggrund fra fx metalindustrien, således du primært selv kan varetage den tekniske afklaring. Vigtigst er, at du har nogen erfaring med intern teknisk salg, gerne fra en eksportvirksomhed.

Som person trives du med en dynamisk hverdag, hvor der er korte deadlines og fokus på et højt serviceniveau. Du trives med kundekontakt på telefon og mail. Du er selvkørende og evner at prioritere din arbejdsindsats, så dine opgaver løses professionelt og rettidigt. Du bidrager til teamet med godt humør og gode samarbejdsevner.

Du tilbydes

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.