Erfaren økonomimedarbejder med allround baggrund til kreditor/finans opgaver

til e-Boks
e-Boks er Nordens ledende digitaliseringspartner indenfor sikker digital kundekommunikation og digital håndtering af dokumenter til mere end 12 mio. nordiske brugere samt over 30.000 afsendervirksomheder. e-boks er startet i 2001 – og har udover Danmark også aktiviteter i Norge og Sverige. Vores vækstrate er aggressiv og afspejler visionen om at være Nordens førende digitale infrastruktur.

e-Boks oplever kraftig vækst og øget efterspørgsel på vores digitaliseringsydelser både hos vores eksisterende kunder og nye kunder over hele Norden.
Jobbet

Til at understøtte væksten i e-Boks søger vi nu en erfaren økonomimedarbejder til at varetage ansvaret for kreditor/finansopgaver for e-Boks i Danmark, Norge og Sverige samt fungere som back-up for løn/fakturering/debitor.

Du får formel reference til e-Boks’ CFO og skal selvstændigt sørge for at opgaverne løses med et højt serviceniveau til tiden og i aftalt kvalitet, samt at samarbejdet med dine kolleger i Finance er velfungerende.

Dine primære ansvarsområder
er:

  • Kreditorstyring for Danmark, Norge og Sverige, herunder afstemning, Mastercard afregninger, vedligeholdelse af stamdata i Navision samt oprettelse af kreditorer samt momsafregning
  • Driftsbogholderi – hands on bogholderi, herunder finansbilag, kontering, godkendelse og bogføring, samt afstemning af balanceposter
  • Back-up for løn/fakturering/debitorbogholderi
  • Opgaver i forbindelse med måneds- og årsafslutning, samt udarbejde estimater og inputs til budgetlægning
  • Ad hoc opgaver, såsom procesbeskrivelser og optimering af arbejdsgange etc.

Din profil

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som regnskabsassistent og minimum 5 års erfaring med tilsvarende opgaver fra en økonomi- eller regnskabsfunktion. Du har kendskab til norsk og svensk regnskabslovgivning. Du er rutineret bruger af excel, og det er en fordel, hvis du har kendskab til MS Dynamics/Navision.

Som person er du i besiddelse af et godt humør, har en selvstændig drivkraft samtidig med at du er god til at arbejde sammen med andre. Du trives med allround opgaver og et tæt samarbejde med organisationen og du sætter en ære i at være med til at skabe de rigtige resultater – også
når der er travlt.

Du tilbydes

Ansættelse i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor performance og samarbejdsevner er vigtige elementer. Du vil indgå i et team af dygtige og engagerede kolleger, hvor kvalitet og kundetilfredshed er altafgørende. Samarbejdsformen er præget af fleksibilitet, samarbejde og tillid.

Vi har et godt humør og en uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på faglig sparring, vidensdeling og godt samarbejde som en del af hverdagen. Det er væsentligt, at alle bidrager til et godt arbejdsmiljø og er med til at skabe en god kultur i e-Boks.

Du får mulighed for at udvikle og udnytte dit faglige og personlige potentiale. Vi tilbyder gode personaleforhold, pensionsordning, sundhedssikring og
en løn, der matcher jobbet.