Disclaimer

Cookie- og privatlivspolitik

På Promando.dk indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og adfærden på vores site. Vi måler trafikken, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan optimere vores site i forhold til diverse søgemaskiner. Derudover bruges det i visse tilfælde til annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den, så vi kan optimere vores annoncer og vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante. Vi følger Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata:

Ejeroplysninger:

Promando A/S
Østerfælled Torv 5
DK-2100 København Ø
+45 3525 4080
mail@promando.dk

Dette website anvender cookies:

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website:

At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Målretning og frekvensstyring af annoncering.


Persondata:

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.