Privatlivspolitik

Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger under Persondataforordningen (GPPR) er:

Promando A/S
Østerfælled Torv 5
DK-2100 København Ø
+45 3525 4080
mail@promando.dk
CVR.nr. 32477054



Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende, almindelige personoplysninger om dig, baseret på de oplysninger du tilsender os (ansøgning/CV) som kandidat; vi benytter kun de nødvendige oplysninger til vores legitime brug; dvs. i forbindelse med vores virke med rekruttering/stillingsbesættelser og HR-ydelser:

Promando A/S behandler almindelige stamoplysninger, så som:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato, samt uddannelse, tidligere beskæftigelse og andre oplysninger fra et CV, som typisk overdraget fra kandidater til ledige stillinger og som publiceret på fx LinkedIn.

Promando A/S indsamler ikke, og frabeder sig, personfølsomme data så som: Racemæssig eller etnisk baggrund; politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning; fagforeningsmæssige tilhørsforhold; helbredsmæssige eller seksuelle forhold samt CPR-nummer.

Derudover behandler vi:
• Loginoplysninger til din konto på promando.dk.
• Oplysninger om hvilke jobs du søger via os.
• Cookies (se nedenfor).

Som udgangspunkt behandler vi ikke følsomme eller semifølsomme personoplysninger om dig, med mindre der er tale om særlige situationer. Er der fx brug for en straffeattest ifm. en ansættelse vil dette blive arrangeret mellem kandidat og det fremtidige arbejdssted, efter foregående og gensidig aftale, ifølge de gældende regler herfor.

Videregivelse af dine personoplysninger
Vi videregiver ikke oplysninger om dig som kandidat, uden din foregående accept.

Opbevaring af dine personoplysninger
Ifm. ansøgningsprocessen, gemmer vi dine oplysninger i vores profil-database, med det formål at vi kan kontakte dig for evt. fremtidige, relevante stillinger. Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 5 år. Herefter vil din data blive slettet eller vi vil tilbyde dig at forblive oprettet i vores database i endnu en periode.

Dine rettigheder i forbindelse med dit samtykke til at vi gemmer dine data
Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du kan gøre brug af din ret til at tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til os.
Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, fra os i et struktureret, almindeligt anvendt format.
Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet. Vi bestræber os på at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, har du yderligere mulighed for at klage via Datatilsynet (datatilsynet.dk).

Retten til indsigt i data er ligeledes gældende for vores kunder og leverandører.  

Cookies
På Promando.dk indsamler vi en række oplysninger om dig, din computer og adfærden på vores site. Vi måler trafikken, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan derved optimere vores site i forhold til diverse søgemaskiner. Det gør vi hjælp af Cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Du kan selv slå cookie-funktionen fra i den browser du benytter, hvis du ikke ønsker at efterlade cookies. Formålet med cookies på vores website er:

At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Evt. målretning og frekvensstyring af annoncering.

Denne privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.

KARRIEREMULIGHEDER
There are no jobs listed at this moment