Kunder og referencer

 

SENMATIK A/S
Vi har igennem de sidste år brugt Promando til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. Promando har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S

XO CARE A/S
Siden 2014 er omsætningen i XO CARE steget med 40 % og bundlinjen med 140 %. Dette skyldes ikke mindst, at vi de sidste 3 år har benyttet Promando og Jan Tornfeldt som eksterne HR konsulenter. Det er lykkedes at rekruttere en række super dygtige og engagerede ledere og specialister og målt på virksomheden som helhed ligger medarbejder engagementet i top.
Kim Sørensen, CEO, XO Care A/S

DATAGRUPPEN MULTIMED A/S
Flere års anvendelse af Promando har udviklet sig til et stærkt samarbejde og en tæt relation. Promando har hjulpet os med adskillige rekrutteringer og har været involveret i en betydelig andel af organisationen fordelt over de respektive afdelinger. Jeg oplever Promando som en kompetent samarbejdspartner under den løbende udvikling af vores virksomhed. Promando arbejder seriøst og leverer en god proces. De forstår vores behov og kender vores virksomhed, det går hurtigt og ikke mindst bliver jeg kun præsenteret for kvalificerede kandidater. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan til en hver tid stå inde for en anbefaling.
Adm. direktør/ejer Kristian N. Foged, DataGruppen Multimed A/S

JORGENSEN ENGINEERING A/S
Vi bruger Promando til rekruttering, og vi kender Promando som en seriøs og vedholdende samarbejdspartner. Promando leverer kvalitet og grundighed, som bygger på skarpe jobprofiler samt evnen til at oversætte psykologiske profiler til sparring og rådgivning omkring det, at få vores nye medarbejder til at fungere optimalt i jobbet. Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som Promando lægger i opgaverne. Vi oplever, at Promando lytter samt forstår vores kultur og værdier samt vores forretningsstrategi. Vi har en flad organisationsstruktur og forventer, at vores medarbejdere hver især tager ejerskab i forhold til at lykkes med virksomhedens samlede leverance af kundetilpassede løsninger på højt niveau. Derfor har det en enorm betydning for forretningen, at vores rekrutteringspartner forstår vores værdier og evner at finde kandidater, der lever op til disse. Promando går aldrig på kompromis med kvaliteten, men evner at finde kandidater på absolut højt niveau i et svært marked, hvor der er stor efterspørgsel.
CEO Jens Nyeng, Jorgensen Engineering A/SInden for de sidste 3 år har vi blandt andre arbejdet for følgende virksomheder, organisationer og institutioner: