Opret Profil

For at oprette dig som kandidat har vi brug for lidt detaljer om dig. Udfyld nedenstående felter - og send os et opdatereret CV.
Ved oprettelse af din profil accepterer du, at vi må benytte dine oplysninger i vores rekrutteringsarbejde. Accepterer du at blive optaget i vores profil-databse, kan du til enhver tid ændre i dine data eller få disse slettet - og vi deler ikke dine oplysninger med tredjepart, uden din foregående accept. Du kan læse mere under "privatlivspolitik", som du finder allernederst på siden her.
(Vi har en omfattende profil-database, måske har du tidligere søgt et job hos os, under vores Promando eller MatchMaker brand, og i den forbindelse oprettet en profil: Har du glemt dit password, kan du få et nyt tilsendt - og logge ind for at opdatere din profil og ansøge om en af vores ledige stillinger).

MATCHMAKER REKRUTTERING

MatchMaker re-lanceres som brand under Promando A/S

Vi begyndte som MatchMaker tilbage i 1992 og med vores relancerede MatchMaker ydelser er det på mange måder "back to the basics”: Effektiv rekruttering uden dikkedarer. Hvor Promando fortsat har fokus på unikke Search- og HR-ydelser, supplerer MatchMaker med fokus på den hurtige og effektive rekruttering - til en skarp pris, med No Cure No Pay og med en unik garanti. Vi glæder os til at præsentere det nye MatchMaker til kunder og kandidater.

MatchMaker Rekruttering

PROFILDATABASE

Tilmeld dig vores profildatabase. Hvis du overvejer at søge nye udfordringer, opfordrer vi dig til at sende os dit CV. Vi anvender altid vores profildatabase som led i search eller rekruttering til vores MatchMaker og Promando stillinger.

Ansøgere