Måden vi arbejder på

 

Jan Tornfeldt, CEO/Founder, Promando A/S

Siden starten i 1992 har vores rekrutterings- og searchvirksomhed været viden- og datadrevet. Vi var de første i branchen til at introducere kandidat-databaser og senest har vi udviklet vores  MultichannelSourcing og JobProfil værktøjer, som vi arbejder med i dag.
Vores tilgang til samarbejdet med kunder såvel som kandidater har således altid være den hurtige og effektive rekruttering baseret på objektive data og en grundige analyse – tilsat 25+ års erfaring med at arbejde med mennesker.
Det er fortsat vores indfaldsvinkel under vores Promando såvel som MatchMaker brand og grundlaget for at skabe værdi for vores kunder.

 

 


Testimonial:

 

BKS A/S

Hos Bankernes Kontant Service A/S har vi brugt Promando til både organisationsudvikling og Executive Search. Deres ualmindelig skarpe personanalyser og kompetencevurderinger er blandt de bedste i branchen. Det der dog virkelig adskiller Promando fra andre ledende aktører er: 1) deres evne til basere på personanalyser og en forståelse for den forretningsmæssige situation at få et management team til at spille sammen; 2) deres evne til gennem coaching at udvikle ledere til et højre performanceniveau. Afslutningvis skal nævnes, at Promando i forbindelse med Executive Search meget hurtigt leverer en longlist med kvalificerede og motiverede kandidater.

Thomas Egebøl, CEO, BKS A/S