Bør du overveje et jobskifte?

Saxo Merrild 11-12-2019 9:58 AM
Categories: Nyheder

En lang ferie eller en god weekend der går på hæld kan give de fleste en bitter smag i munden, men ser din mandag eller første arbejdsdag lidt sortere ud end normalt? Så er det måske ved at være på tide, at overvejer, om du skal skifte arbejdsplads.  

Her er nogle tegn på, at det er ved at være tid til, at du skal overveje at komme videre:  

 

Hver dag føles som den samme 

Selvom du har bedt om mere ansvar, så føles det som om, at du har lavet det samme hver dag, siden du startede. Du bør også overveje, hvordan manglen på professionel udvikling vil se ud på dit CV eller for en rekrutteringsansvarlig. Hvis du ikke udvikler dig i dit job, så spilder du din tid.  

 

Du er udbrændt  

Selv de bedste jobs har øjeblikke med stress. Moderate mængder stress kan være sundt, det kan repræsentere karrieremuligheder og motivere dig til at arbejde hårdere. Det bør ikke være så slemt, at du bliver ængstelig, at det påvirker dit helbred, dine relationer eller din evne til at være produktiv. At føle sig en smule stresset er ikke unormalt, men føler du, at det er ved at tage overhånd, bør du gøre noget ved det, før du brænder ud. 

 

Du keder dig helt vildt 

På den anden ende af stressskalaen finder vi kedsomhed. Du hader måske at tage på arbejde hver dag, fordi du keder dig og/eller er umotiveret. Kedsomhed kan være lige så ødelæggende som stress, og det kan efterlade dig umotiveret, uduelig og med mangel på selvtillid.  

 

Du er blevet overset til en forfremmelse 

Selvom du har gjort dit bedste for at forbedre dig og nå dine mål, så får du ikke den anerkendelse, som du ved, du fortjener. Hvis du flere gange er blevet overset til en forfremmelse som du har fortjent, så er det måske på tide at finde et sted hvor du vil blive værdsat mere.  

 

Du føler dig tilsidesat  

De vigtige møder, den store kampagne, en mulighed for at bevise dig selv. Du har ideer, som vil kunne bidrage til væksten i virksomheden, og du ved, at du kan gøre mere, end du gør nu. Alligevel bliver du tilsidesat til fordel for mindre kvalificerede individer, eller dem som råber højest.  

 

Du er allerede på udkig  

Hvis du allerede har startet jobjagten og er på udkig efter det perfekte job, så er det måske på tide at du dedikerer dig 100% til jobjagten. Opdater dit CV (LINK) med de evner som du har udviklet i dit seneste job, forbered dig på jobsamtaler, (LINK) og kontakt en rekrutterings ekspert (gerne os hos MatchMaker). En erfaren rekrutteringsekspert vil lære dig at kende og vil kunne hjælpe dig med, hvad du vil og kan med din karriere. En rekrutteringsekspert vil også ofte kunne matche dig med et job, uden at du skal bruge en masse tid på jobjagt. 

 

Du er velkommen til at uploade dit CV hos MatchMaker, så sørger vi for. At holde dig opdateret omkring jobs som kunne være interessante for dig. Vi har mere end 25 års erfaring med rekruttering, og vi kan nemt hjælpe dig videre.