Vi finder det rigtige job til dig

 

Vi kan hjælpe dig, hvis du søger nye og spændende udfordringer. Vi lever af vores kontakt til dygtige, motiverede kandidater. Vi har folk vi har fulgt gennem hele deres karriere fra job til job og har 25+ ars erfaring i at afdække kompetencer og jobønsker.

Under vores Promando og MatchMaker brands besætter vi stillinger inden for alle brancher. Vi har kontakt til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv: Såvel nogle af de største og mest kendte virksomheder som mindre virksomheder i vækst. Så hvis du overvejer at søge nye udfordringer, opfordrer vi dig til at sende os dit CV.

Vi anvender altid vores Profildatabase som led i search eller rekruttering til vores stillinger. Optagelse i vores database er naturligvis fuldt fortrolig. Det vil sige, at virksomheden ikke bliver informeret om din profil, før vi har talt med dig og fået din accept. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik/GDPR her: Privatlivspolitik. Det er vigtigt, at du sammen med dit CV medsender lidt om dine generelle ønsker til dit nye job: Hvilke typer stillinger/jobfunktioner er du interesseret i? Søger du job i en bestemt branche og hvor søger du job geografisk?

Du kan oprette en jobprofil her: Opret profil


Under vores MathMaker brand har vi særligt fokus på brancherne IT, Engineering og Finance. Er du aktiv i en af disse brancher, er du velkommen til at kontakte en af vores konsulenter i disse afdelinger særskilt. Vi er altid parate til en snak om karriere og personlig udvikling:

MatchMaker IT

MatchMaker Engineering

MatchMaker Finance