Jobsøgende

Vi kan hjælpe dig, hvis du søger nye og spændende udfordringer!

Mange typer stillinger
Under vores Promando og MatchMaker brands besætter vi stillinger inden for alle brancher. Vi har kontakt til et bredt udsnit af dansk erhvervsliv: Såvel nogle af de største og mest kendte virksomheder som mindre virksomheder i vækst.

Tilmeld dig for at komme i betragtning
Hvis du overvejer at søge nye udfordringer, opfordrer vi dig til at sende os dit CV. Vi anvender altid vores Profildatabase som led i search eller rekruttering til vores stillinger.Optagelse i vores database er gratis og naturligvis fuldt fortrolig. Det vil sige, at virksomheden ikke bliver informeret om din profil, før vi har talt med dig og fået din accept. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik/GDPR her: Privatlivspolitik

Sådan gør du
Det er vigtigt, at du sammen med dit CV medsender lidt om dine generelle ønsker til dit nye job: Hvilke typer stillinger/jobfunktioner er du interesseret i? - Søger du en bestemt branche? - Hvor søger du job geografisk? - Hvad forventer du i løn?

Du kan oprette en jobprofil her: Opret profil

MATCHMAKER

MatchMaker - den rigtige til jobbet

Vi begyndte som MatchMaker tilbage i 1992 og med vores relancerede MatchMaker ydelser, som et brand under Promando A/S, er det på mange måder "back to the basics”: Effektiv rekruttering uden dikkedarer. Hvor Promando fortsat har fokus på unikke Search- og HR-ydelser, supplerer MatchMaker med fokus på den hurtige og effektive datadrevne rekruttering - med No Cure No Pay og med en unik garanti.

MatchMaker Rekruttering

PROFILDATABASE

Tilmeld dig vores profildatabase. Hvis du overvejer at søge nye udfordringer, opfordrer vi dig til at sende os dit CV. Vi anvender altid vores profildatabase som led i search eller rekruttering til vores MatchMaker og Promando stillinger.

Ansøgere