Målret din jobsøgning


Om du er midlertidigt uden ansættelse, eller ønsker et skifte fra dit nuværende job, kan det give mening at udarbejde en strategi for din jobsøgning. At søge job er en proces, der kræver tid og indsats. Det kan for mange hjælpe at have en konkret plan for, hvornår du gør hvilke ting og opsætter mål. Nogle laver en handlingsplan med aktiviteter og ser processen som var det et enhver andet vigtigt projekt.

Reflekter grundigt over hvordan dit drømmejob ser ud. Vær herunder grundig i dine overvejelser over hvilke evt. forhindringer, du måtte kunne støde på undervejs og hvordan du kan adressere disse

Du kan overveje, hvem der kan hjælpe dig på vej, og hvad de kan bidrage med. Er der for eksempel hjælp at hente i dit professionelle netværk eller hos private venner og bekendte. Ofte er det via kontakter i andet led, at man har held med at udnytte sit netværk, så overvej om nogen af dine kontakter kan åbne en dør for dig.


Vores råd er at tage det i små bidder, sørg for at lave en aktivitet hver dag, eller hver uge, som det passer din situation - og øg frekvensen af tiltag, som du bliver skarpere og skarpere på hvad du vil.

Du kan finde mere inspiration til din jobsøgning her:

Det gode CV

Den gode ansøgning

Vi finder det rigtige job til dig