Kunder og referencer

SENMATIC A/S
Vi har igennem de sidste år brugt Promando til flere rekrutteringer, og har været glade for samarbejdet. Promando har været god til at sætte sig ind i vores behov og omsætte dette til kandidatprofiler. Vi har både fået gode kandidater og god dialog og sparring i processen.
Mads Sckerl, CEO, Senmatic A/S

FINDROIDS
Denne search- og rekrutteringsproces har været den bedste, jeg har deltaget i til dato. Fordi jeg er overbevist om, at det match I har skabt, er godt for både mig og min kommende arbejdsgiver. Og samtidig fik jeg enormt meget ud af din gennemgang af min personlighedstest.
Rune Van Ham, Kommende Business Manager hos Findroids

SKIOLD GROUP 
Vi stiller store krav til en så væsentlig og betroet samarbejdspartner som en rekrutteringsvirksomhed er. Et godt samarbejde bygger for os på tillid, kvalitet og tempo. Derfor var det heller ikke nemt, at vinde os som kunde til fordel for tidligere leverandører af rekruttering. Det har dog vist sig at være en rigtig god beslutning for os, at bruge Promando bredt i hele koncernen.
Vi oplever Promando som en seriøs og ukompliceret samarbejdspartner. Der arbejdes vedholdende og med en forståelse for vores forretnings behov sætter de sig ind i profilen. Der er ofte tale om specialister i et snævert geografisk område som er svære at skaffe, men en vedholdenhed og ihærdig søgen gør, at de hver gang lykkes med at finde "nålen i høstakken".
Vi sætter pris på samarbejdet som bygger på tillid, kvalitet og tempo. Vi bliver præsenteret for kompetente kandidater, som vi kun kan være tilfredse med. Det er ekstremt vigtigt og værdifuldt for vores forretning, at de rette personer bliver ansat.
Lasse Viegand Hansen, CEO, SKIOLD Group

DMDD A/S
Ud over de grundlæggende ting som et tillidsfuldt samarbejde, kvalitet og hurtig levering af kvalificerede kandidater, oplever vi Promando som en fleksibel samarbejdspartner, der i den grad lytter til vores behov. De er visionære og vi kan bede om den hjælp, vi har brug for. Promando matcher vores behov ved at komme med en løsning, der rammer direkte på det, vi efterspørger. Promando tænker anderledes og er ikke fastlåst i en pakkeløsning.
Vi har brugt Promando til rekruttering og har kun fået kvalificerede kandidater, som vi er glade for. Vi er så glade for samarbejdet, at vi har valgt også at bruge Promando til organisationsudvikling. Så deres spin-off er også vores spin-off. Promando åbnede muligheden for, at vi på en effektiv og overkommelig måde kan udvikle os yderligere som organisation. Dette kommer vi helt sikkert til at arbejde videre med i form af endnu en seance - det er effektivt og det flytter noget.
Promando skaber rammerne for et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi tør prøve noget nyt. De er dygtige og hjælper os med at løfte opgaven
.
Henriette Jakobsen, Direktør, DMDD A/S

XO CARE A/S
Siden 2014 er omsætningen i XO CARE steget med 40 % og bundlinjen med 140 %. Dette skyldes ikke mindst, at vi de sidste 3 år har benyttet Promando og Jan Tornfeldt som eksterne HR konsulenter. Det er lykkedes at rekruttere en række super dygtige og engagerede ledere og specialister og målt på virksomheden som helhed ligger medarbejder engagementet i top.
Kim Sørensen, CEO, XO Care A/S

DATAGRUPPEN MULTIMED A/S
Flere års anvendelse af Promando har udviklet sig til et stærkt samarbejde og en tæt relation. Promando har hjulpet os med adskillige rekrutteringer og har været involveret i en betydelig andel af organisationen fordelt over de respektive afdelinger. Jeg oplever Promando som en kompetent samarbejdspartner under den løbende udvikling af vores virksomhed. Promando arbejder seriøst og leverer en god proces. De forstår vores behov og kender vores virksomhed, det går hurtigt og ikke mindst bliver jeg kun præsenteret for kvalificerede kandidater. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet og kan til en hver tid stå inde for en anbefaling.
Adm. direktør/ejer Kristian N. Foged, DataGruppen Multimed A/S

JORGENSEN ENGINEERING A/S
Vi bruger Promando til rekruttering, og vi kender Promando som en seriøs og vedholdende samarbejdspartner. Promando leverer kvalitet og grundighed, som bygger på skarpe jobprofiler samt evnen til at oversætte psykologiske profiler til sparring og rådgivning omkring det, at få vores nye medarbejder til at fungere optimalt i jobbet. Vi værdsætter den åbne og ærlige dialog samt det engagement, som Promando lægger i opgaverne. Vi oplever, at Promando lytter samt forstår vores kultur og værdier samt vores forretningsstrategi. Vi har en flad organisationsstruktur og forventer, at vores medarbejdere hver især tager ejerskab i forhold til at lykkes med virksomhedens samlede leverance af kundetilpassede løsninger på højt niveau. Derfor har det en enorm betydning for forretningen, at vores rekrutteringspartner forstår vores værdier og evner at finde kandidater, der lever op til disse. Promando går aldrig på kompromis med kvaliteten, men evner at finde kandidater på absolut højt niveau i et svært marked, hvor der er stor efterspørgsel.
CEO Jens Nyeng, Jorgensen Engineering A/S

FH AUTOMATION
Jeg vil gerne personligt takke jer hos Promando, for at gøre min ansættelsesproces særdeles behagelig - jeg har ikke oplevet mange ansættelsesprocesser i mit liv, men den oplevelse jeg har haft med jer, har vist mig at ansættelsesprocessen slet ikke behøver at være stressende og ubehagelig, som jeg havde frygtet fra starten
Automation Engineer Christian Ritmann, FH Automation


Inden for de sidste 3 år har vi blandt andre arbejdet for følgende virksomheder, organisationer og institutioner: