Om MatchMaker

 

MatchMaker - den rigtige til jobbet

Vi har eksisteret siden 1992 og er i dag en af Danmarks betydende specialister inden for search og rekruttering. Vi dækker det danske marked via vores kontorer i København og Kolding. Norden dækker vi dels ud af vores kontor i København dels via vores afdeling i Finland (Helsinki). Globalt er vi aktiv partner i det internationale partnerskab, Executive Resources International (ERI) hvorigennem vi løser opgaver for vores danske kunder over det meste af verden.

Promando er vores fullservice tilbud med fokus på den kunde-specifikke Executive Search samt relaterede HR-ydelser. Promandos ekspertise er at finde - og udvikle - direktører, mellemledere og specialister, der skaber resultater. Under vores MatchMaker brand er fokus alene på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering, til alle typer stillinger:

Du må gerne tage tid på os 
For os er en hurtig leverance en væsentlig kvalitetsparameter – også i et konkurrencedrevet marked, hvor der er rift om erfarne og kompetente kandidater. Vores processer og datadrevne arbejdsgange sikrer, at grundighed samtidig er del af vores fundamentale tilgang. Når du er grundig, er det nemmere at være hurtig – hos MatchMaker er hurtighed og kvalitet to sider af samme sag.

Data-dreven Rektruttering Den rigtige Kandidat No Cure No Pay 

International Rekruttering