Om MatchMaker

New item

 

MatchMaker - den rigtige til jobbet

Vi har eksisteret siden 1992 og er i dag en af Danmarks betydende specialister inden for search og rekruttering. Vi dækker det danske marked via vores kontorer i København og Kolding. Norden dækker vi dels ud af vores kontor i København dels via vores afdeling i Finland (Helsinki). Globalt er vi aktiv partner i det internationale partnerskab, Executive Resources International (ERI) hvorigennem vi løser opgaver for vores danske kunder over det meste af verden.

Promando er vores fullservice tilbud med fokus på den kunde-specifikke Executive Search samt relaterede HR-ydelser. Promandos ekspertise er at finde - og udvikle - direktører, mellemledere og specialister, der skaber resultater. Under vores MatchMaker brand er fokus alene på den effektive, kvalitative og hurtige rekruttering, til alle typer stillinger:

Få den rigtige kandidat fra starten! Vi ved bedre end nogen, hvor kritisk det kan være at miste en kompetent medarbejder. Ligesom vækst, nye kunder og nye forretningsområder ofte stiller krav om ansættelse af nye medarbejdere - hurtigt. Så hvorfor ikke spare tid og samtidig sikre kvalitet i rekrutteringerne ved at udnytte vores mangeårige erfaring og indgående kendskab til jobmarkedet?

Vi har værktøjerne og forbindelserne i orden Omdrejningspunktet i en MatchMaker rekrutteringsproces er vores datadrevne processer. De sikrer, at den grundige og kvalitative rekruttering samtidig sker hurtigt. Fordi vi er meget direkte i vores sourcing og fordi vores omfattende database betyder, at vi ikke starter rekrutteringsprocessen forfra hver gang. Vi genbruger den viden, vi konstant opbygger, da vi hele tiden er i markedet for kompetente kandidater.

Du må gerne tage tid på os  For os er en hurtig leverance en væsentlig kvalitetsparameter – også i et konkurrencedrevet marked, hvor der er rift om erfarne og kompetente kandidater. Vores processer og datadrevne arbejdsgange sikrer, at grundighed samtidig er del af vores fundamentale tilgang. Når du er grundig, er det nemmere at være hurtig – hos MatchMaker er hurtighed og kvalitet to sider af samme sag.

No Cure No Pay  Faktisk er vi så sikre på, at MatchMaker er den bedste til jobbet, at vi tilbyder en unik genplaceringsgaranti og en No Cure No Pay aftale.

 

 

 

 

 

Data-dreven Rektruttering Den rigtige Kandidat No Cure No Pay

International Rekruttering MatchMaker Processen Bliv ringet op